Barnefotografering

Det hverdagslige hos dere er nytt og spennende for meg. Det er fantastisk å kunne stå utenfor og se inn.
Hver fotografering blir skreddersydd og resultatet er stemningsfulle bilder av beste kvalitet.

Jeg benytter meg av teknikker som skal få dere og barnet til å glemme hva dere er med på, og å senke skuldrene. Det skal være en naturlig, ærlig og fin opplevelse. På en barnefotografering er det som regel full fart, tull og tøys, men når vi møtes tar jeg meg god tid til å bli kjent med den minste. For noen er det skummelt med nytt sted og nye mennesker, men jeg har alltid noe gøy på lur.

Lokasjon

Fotografering utendørs er utrolig fint året rundt, gjerne på et sted som betyr noe for dere. Jeg kommer med forslag hvis dere er usikre. Skog, fjell, vann eller strand - den vakre og varierte naturen rundt oss er de beste kulisser. Ved regn og ruskevær finner vi en skog med tette trær som skjulested eller så setter vi opp ny dag for fotografering.

Ved fotografering utenfor Stavanger er det kr 12 per km for kjøring. Selv om jeg er lokalisert på Vestlandet reiser jeg gjerne ut, ta kontakt for pristilbud.

Søsken og familie

Det koster aldri noe ekstra å ha med familie, søsken eller kjæledyret og dette anbefaler jeg gjerne. Det er fint om om dere er to voksne med, så en kan ta med de største når de er ferdige. Da får vi fullt fokus på hovedpersonen.

varighet

Det settes av omtrent en time til fotografering, men ofte bruker vi kortere tid. På barnefotografering er det viktig «å smi mens jernet er varmt»

Antrekk

Mange lurer på hva barnet skal ha på seg. Det viktigste er å unngå klær med mye mønster og store logoer. Det er veldig søtt å være barbeint og jeg tar ofte nærportrett i bar overkropp på de minste. Strikket tøy og ellers klær i en diskret farge er perfekt. Det er fullt mulig å skifte antrekk underveis, ha gjerne med 1-2 skift. Jeg sender gjerne forslag om ønskelig.

når på dagen?

Mange ønsker å komme til fotografering etter arbeidstid, men dette er ofte et dårlig tidspunkt for minstemann, og jeg anbefaler så langt det lar seg gjøre å ta bildene på morgenen/formiddagen. Det er best å ta bildene rett etter sove- og spisetid når barnet er mest mulig opplagt. Dersom den lille ikke er helt i form er det bedre å bytte dag.

kjære voknse

Med lang erfaring som barnefotograf har jeg mange triks. Den første delen av fotograferingen går med på å "varme opp" den lille. Dersom dere har med egne leker er det fint om dere gjemmer disse hvis de ikke skal være med på bildet, så tar vi de heller frem ved behov. Det kan være fristende å gi barnet en spiselig premie underveis, men selv en bitteliten rosin blir veldig tydelig på bildene. Drikkepause er selvfølgelig helt lov. Hvis dere har noen spesielle ønsker er det fint om dere sier fra om disse helt i starten, så vet jeg hva jeg skal fokusere på. Under fotograferingen fungerer det ofte best dersom de/den voksne er litt i bakgrunnen. Hvis dere snakker til barna er det viktig at dere kommer helt ned og inntil meg for holde på barnas oppmerksomhet.

etter fotograferingen

Etter rundt to uker mottar dere et webgalleri, og dere velger selv hvilke bilder dere ønsker og om dere vil ha disse i farge eller sorthvitt. Jeg tilbyr album, forstørrelser og digitale bildefiler. Dere kan også komme innom meg på en visningstime om ønskelig.

Gleder meg til fotografering!

- Line

owren-gravid-14.jpg


Line Owren Fotografi AS har opphavsretten til bildene, og reserverer seg retten til å framstille alle kopier og forstørrelser (bortsett fra ved salg av digitale bildefiler). Redigering av bilder tatt hos meg må ikke forekomme. Ved publisering, for eksempel på sosiale medier, krediter bildet med Line Owren Fotografi (det vil si at man skriver Line Owren Fotografi under hvert bilde).

SKJEMA FOR UTFYLLING!

GDPR Jeg bruker aldri bilder uten skriftlig avtale

kontrakt. Inneforstått i at jeg har satt meg inn i Line Owren Fotografi sin stil
Kun pris for fotografering.

PS: Ønsker dere å booke ny fotografering med det samme, for eksempel familiefotografering, får dere 30% avslag på neste fotografering .

 

30 % avslag på neste fotografering, kanksje av hele familien, dersom denne bestilles innen to uker etter dere har mottatt webgalleriet.