Fotografering i Stavangerområdet

Med utdanning ved Norsk Fotofagskole har Line Owren jobbet som fotograf siden 2009. Hun tilbyr stort sett alt av fotografering innen portrett og reklame og jobber hovedsaklig med naturlig lys. Line tar ekte og ærlige bilder enten det er av de ansatte, brudeparet eller familien. Line Owren Fotografi er lokalisert hos Innovation Dock i Stavanger, og selv om hun holder til på Vestlandet reiser hun gjerne ut.


Referanser


Line Owren tok bryllupsbildene våre, og vi kunne ikke vært mer fornøyd!
Hun var morsom å jobbe med og fikk både oss og barna våre til å slappe av og
kose oss, som igjen gjenspeiles i bildene. Hun har øye for detaljer,
 er nøyaktig og tar flotte bilder! Tusen takk!

- Silje & Erlend

Vi er kjempefornøyd med bildene. Lokalene våre er litt mørke og vi synes det har vært vanskelig å få til fine bilder selv. Bildene Line tok ble av svært god kvalitet, og hun fanget blikk og situasjoner på en veldig fin måte. Line var også en veldig behagelig fotograf å ha på besøk. De ansatte slappet av og hun snakket med kundene for å sjekke at det var i orden at de ble avbildet. Vi fikk et bredt utvalg av bilder å velge fra, og de bearbeidede bildene vi valgte ble levert raskt i etterkant.

- SUA, Skatteetaten


Line Owren leverer nydelige bilder, med morsom og original vri. Line er dyktig, kreativ og fikk oss til å slappe av og til og med kose oss under fotograferingen. Vi elsker resultatet og anbefaler henne på det sterkeste!

- Ragna & Torgrim

 
 

Kontakt

Line Owren Fotografi er lokalisert hos Innovation Dock i Stavanger, i andre etasje sammen med Studio Stavanger.

Registrer bilen for gratis parkering.

Les mer om produkter og priser.

 

Line Owren Fotografi

ADRESSE
Kvitsøygata 30,
4014 Stavanger

TELEFON
+47 921 37 589

E-POST
post@lineowren.no

Etterbestilling fra Studio LL trykk her.