Litt om fotograferingen

Det hverdagslige hos dere er nytt og spennende for meg. Det er fantastisk å kunne stå utenfor og se inn.

Hver fotografering blir skreddersydd og resultatet er stemningsfulle bilder av beste kvalitet. Jeg benytter meg av teknikker som skal få dere til å glemme hva dere er med på, og å senke skuldrene. Det skal være en naturlig, ærlig og fin opplevelse.

Fotografering utendørs er utrolig fint året rundt, gjerne på et sted som betyr noe for dere. Jeg kommer med forslag hvis dere er usikre. Skog, fjell, vann eller strand - den vakre og varierte naturen rundt oss er de beste kulisser.

Det settes av omtrent en time til fotografering. Dere får mer praktisk informasjon ved bestilling. Etter rundt to uker mottar dere et webgalleri, og dere velger selv hvilke bilder dere ønsker. Jeg tilbyr album, forstørrelser og digitale bildefiler.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

lineowrenfotografi.jpg

Line Owren Fotografi AS har opphavsretten til bildene, og reserverer seg retten til å framstille alle kopier og forstørrelser (bortsett fra ved salg av digitale bildefiler). Redigering av bilder tatt hos meg må ikke forekomme. Ved publisering, for eksempel på sosiale medier, krediter bildet med Line Owren Fotografi.